Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Ano. Všichni jsme blázni, jenom vy jste letadlo.

0 0
možnosti
DS

https://vimeo.com/588431091

Tady je to vysvětleno biochemicky.

0 0
možnosti
VB

Proč v Izraeli či UK přes vysokou proočkovanost sílí infekce? Oba státy potvrdily, že dnes mezi infikovanými převažují (v Izraeli) nebo jsou ve velké míře zastoupeni (UK aj.) právě očkovaní. Je dobré si přečíst např. u BBC.co.uk zprávu o vystoupení expertů v britském parlamentu, kde politikům vysvětlovali, že virus nelze vymýtit, protože očkovaní ho přenášejí - Experts in parliaments hearing (nebo zadat "prof Pollard", který se podílel na vývoji vakcín, ale dnes varuje politiky, že i kdyby byli všichni očkovaní, nelze dosáhnout kolektiv. imunity, dále že by se mělo zrušit testování bezpříznakových - delta není ohrožující).

1 0
možnosti
Foto

Imho se zbláznil každý, kdo se pokouší dnešek přirovnat k padesátým létům.

0 0
možnosti
Foto

I12v98o 25C82i75l10i23c40h

19. 8. 2021 8:16

Plně s Vámi souhlasím R^

1 0
možnosti
VB

Díky za článek. Hrubý nátlak na očkování v některých zemích (naštěstí ne ve všech, např. Švýcarsko a Švédsko se chovají k občanům líp) je na prvém místě otázkou byznysu, k tomu bohužel někteří politici patrně utrpěli šok z některých vln nákazy, v nichž se víc umíralo (zčásti se umíralo na jejich chyby, nikoli kvůli covidu). Na základě sledování nežádoucích účinků vakcín proti covid-19 jsem dospěla k názoru, že by veškeré očkování mělo být na dobrovol. bázi, což mají např. skandináv. země, Rakousko, Švýcarsko aj. Nikdo nemá právo donucovat lidi k něčemu, při čem mu může hrozit úmrtí či doživot. invalidita, ostatně léky pacienti užívají také na základě informov. souhlasu. Macron asi nemá dobré lékař. poradce, možná mají provizi od firem, přitom Francie bude mít mnohem větší část populace již imunní po prodělání nákazy, vč. zdravotníků, všechny zahranič. i české výzkumy to potvrzují, oproti oficiál. číslům je populace promořena násobně více (prof. Thon: 51 % Čechů je imunní).

1 0
možnosti
IB

I23v55o 94B35o63u30š53e

19. 8. 2021 9:28

V praci se pohybuju mezi ruznymi kolektivy (Svedsko) a prvni otazka pri prichodu je: Jsi ockovanej? Takze apel na mravnost tu je.

0 0
možnosti
IB

I49v89o 13B13o95u75š38e

19. 8. 2021 7:17

No nevim, ale apel na mravnost opravdu bylo to posledni v dobe pred 1989 s cim se clovek mohl setkat.

0 0
možnosti
VV

Je videt, ze se blizi volby. ;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 484x
Jsem senátorem ODS za Domažlicko, Holýšovsko, Klatovsko a Sušicko a v Senátu ČR předsedám Výboru pro záležitosti Evropské unie. V minulosti jsem byl poslancem, ekonomickým náměstkem hejtmana Plzeňského kraje a od roku 1990 osmadvacet let místostarostou západočeské Kdyně. V Plzeňském kraji jsem působil také jako náměstek odpovědný za kulturu a památkovou péči, nyní jsem krajským zastupitelem. Na půdě Senátu se snažím hájit zájmy samospráv a prosazovat rozumné úpravy daňových a ekonomických zákonů. V poslední době mě stále častěji trápí omezování svobod občanů a zasahování státu do věcí, kde ho nikdo nepotřebuje. Celý život se věnuji klasické hudbě. Vystupuji na koncertech jako klavírista a občas i houslista, často spolu s bratrem Miroslavem Vilímcem. Housle byly u mne prvním nástrojem. Věnuji se houslové historii a jsem rád, že mohu ještě jako houslista veřejně vystupovat. Společně s bratrem jsem dal impuls k založení Společnosti Jana Kubelíka. Jejím prostřednictvím se snažíme udržovat odkaz legendárního houslového virtuosa; umělce, který byl často srovnáván s velkým Paganinim a jemuž mimo jiné vděčíme i za to, že pomohl na začátku minulého století přežít světově uznávané České filharmonii.

Seznam rubrik