Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Historie se opakuje výrazem dobrovolně povinné. Nevstoupíš do KSČ máš problém, nejdeš na akci Z, máš problém, nejdeš ústavně nepovinným volbám máš problém atd.

0 1
možnosti
Foto

dovolíš si říci pravdu na zapovězená témata........

0 0
možnosti
Foto

Svobody je stejně pomálu a ani nevadí, když ještě trochu ubude.

0 0
možnosti

Blábol už v titulku - a kvůli takovým jsem kdysi přestal volit Klausovu ODS ... :-(

1 0
možnosti

To je správné a odvážné vystoupení člena profesorovy strany.

0 0
možnosti

Jste pokrytecká strana. Velmi dobře víte, že očkování je potřeba. Ale vy to neuděláte, protože jste konečně dostali ke korytům a nemůžete udělat takto, podle vás, nepopulární opatření. Takto mi to řekl jeden z krajských lídrů vaší strany. Jen bych vám chtěl připomenout, že ta většina, mlčící většina, ta slušná většina, je již očkovaná. Jsem strašně rád, že se nemusím politikou živit.

2 5
možnosti

Většina z očkovaných se nechala k očkování překecat a posléze donutit.

2 2
možnosti
Foto

Povinné očkování je naprosto běžná praxe, nikoliv "praktika nesvobody". Ve svém věku už byste to mohl vědět i Vy.

12 5
možnosti

Na tom je přesně vidět, jak jim záleží na lidech. Nezáleží, konečně se tam dostali, a budou se tam chtít udržet.

1 0
možnosti

Já si myslím, že tu půdu připravilo rozhodnutí Evropského soudu pro lidská práva ve Štrasburku, které přímo stanovilo, že ochrana zdraví je nad osobní integritou. Dvě základní práva v Listině. Můžete si ověřit jak dopadla česká žaloba na hexavakcínu. A ten sled událostí tomu odpovídá. K zamítnutí žaloby došlo v dubnu 2021. Jak probíhala opatření ve Francii, Německu, Rakousku potom?

Takže v Rakousku to začalo...

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 484x
Jsem senátorem ODS za Domažlicko, Holýšovsko, Klatovsko a Sušicko a v Senátu ČR předsedám Výboru pro záležitosti Evropské unie. V minulosti jsem byl poslancem, ekonomickým náměstkem hejtmana Plzeňského kraje a od roku 1990 osmadvacet let místostarostou západočeské Kdyně. V Plzeňském kraji jsem působil také jako náměstek odpovědný za kulturu a památkovou péči, nyní jsem krajským zastupitelem. Na půdě Senátu se snažím hájit zájmy samospráv a prosazovat rozumné úpravy daňových a ekonomických zákonů. V poslední době mě stále častěji trápí omezování svobod občanů a zasahování státu do věcí, kde ho nikdo nepotřebuje. Celý život se věnuji klasické hudbě. Vystupuji na koncertech jako klavírista a občas i houslista, často spolu s bratrem Miroslavem Vilímcem. Housle byly u mne prvním nástrojem. Věnuji se houslové historii a jsem rád, že mohu ještě jako houslista veřejně vystupovat. Společně s bratrem jsem dal impuls k založení Společnosti Jana Kubelíka. Jejím prostřednictvím se snažíme udržovat odkaz legendárního houslového virtuosa; umělce, který byl často srovnáván s velkým Paganinim a jemuž mimo jiné vděčíme i za to, že pomohl na začátku minulého století přežít světově uznávané České filharmonii.

Seznam rubrik